مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من شنبه برام یه پیام اومد که شما برنده شدید سریع تماس بگیرید زنگ زدم گفتم پونصد هزار تومن به این شماره حساب واریز کنید تا براتون کیک پز بفرستیم شما برنده 206 شدید اگه خرید کنید فردا بهتون زنگ میزنن آدرس میدن برید تحویل بگیرید ما هم سفارش دادیم ولی یه هفتس هر روز زنگ میزنیم میگه مسئول پیگیریمون نیس باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.عزیز من این همه هشدار در تلوزیون و شبکه های مجازی ....باز هم فریب میخورید؟کلاهبرداریه دیگه. حالا برید دادسرا شکایت کنید انشاله ب حقتون میرسید.