مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

سلام. من کارمند بیمارستان هستم و7 سال سابقه کاری دارم و در شهری غیر از شهر محل سکونتم کار میکنم و مجرد هستم. یک مادر بیمار دارم و یک خواهر مجرد شاغل. پدرم فوت شده. میخواستم بدانم اگر کفالت مادرم را بر عهده بگیرم، در روند انتقالی انجام میگیرد به دلیل دوری مسافت از محل زندگی. من در خوابگاه بیمارستان زندگی میکنم.

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

قائدتا باید انجام بگیرد مگر اینکه محل اشتغال مقصد اشباع باشد