مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام، خسته نباشید. من رفتم چشم پزشکی گفت باید بری کمیسیون پزشکی. به خاطر این که خالکوبی دارم و چند تا خط خودزنی که برای 12 سال پیش هست. امکان داره قبولم نکنن و جوابشون منفی باشه؟
خالکوبی اسم خواهرم است و خواهرم فوت شده. چیز خاصی نیست. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

کمیسیون پزشکی برای خالکوبی آثار خودزنی کمیسیون پزشکی خودزنی خالکوبی