مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه زمین

سلام من سال 93 یه مبایعه نامه زمین انجام دادم زمین در چالوس. تا الان پیگیری نکرده بودیم و محضر نرفتیم بخاطر بد حسابی خریدار اما تمام مدارک دست ایشان بود چون بهش اعتماد داشتیم الان زمین رو متصرف شده و رفته تقاضای سند کرده ضمنن مبایعه بدون شاهد بوده و ایشون در مبایعه نامه خودش دست برده. ایا میتوان ابطال کرد؟ ایشون واگذار کرده به پسرش و اون هم دنبال گرفتن سند از اداره ثبت است و چون زمین واسه سال 83 هستش اداره ثبت میگه اقدام ما برای گرفتن سند باطل شده

پاسخ ها :

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

مبایعه نامه سندعادی محسوب میشه و میتونید ادعای جعل کنید

محسن ايزدگشب

محسن ايزدگشب :

استان :

باسلام اگر در مبایعه نامه مطلبی اضافه نموده اند در ابتدا شکایت جعل کنید و در صورتی که شرایط فسخ در مبایعه به دلیل عدم پرداخت ثمن قید شده است در ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و در ادامه دادخواست اعلام فسخ را بدهید

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

با سلام. اگر مبایعه نامه شما هم دستش هست دادخواست اثبات مالکیت تقدیم دادگاه نمایید و دو نفر شاهد هم داشته باشید.