مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مسافر افغانی

باعرض سلام خدمت شما سروران ، من مسافرکش هستم و در تاریخ 99/8/9 مسافر سوار کردم و از تربت جام عازم مشهد مقدس شدم که در ایست بازرسی مشخص شد یک نفر از مسافرانم بدون مدرک است و افغانی می‌باشد و من هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتم و حتی خود افغانی و دو سرنشین دیگه هم اظهار به بی اطلاعی من کردن خودروی من را توقیف نمودن و قاضی نیز حکم به بی گناهی من صادر نمودن، ولی قاضی اعلام کرد که ازادی خودروی شما دست دادگستری نیست و کارگزاری استان باید رفع توقیف نماید و من به دستگاه مربوطه مراجعه کردم و اعلام کردن خودرو باید به مدت 4 الی 6 ماه توقیف باشه و هیچ راهی ندارد واقعا نمیدانم چکار باید بکنم با کرایه خانه و دوتا بچه که امرار معاش زندگیم رو با همون ماشین می‌گذراندم شما رو قسم میدم کمکم کنید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به رای دادگاه اعتراض کنید تا در خصوص آزاد سازی نظر بدهد چون در صلاحیت دادگاه است وقتی به بی گناهی شما رای داده است