مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99 ساله

من با زنی ازدواج موقت 99 ساله کرده ام عاقد زیر صیغه نامه قید کرده زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل بغیر داد در صورت عدم رعایت مفاد صیغه نامه یک طرفه اقدام کند مفاد قرارداد هم تامین مسکن و هزینه ی زندگیست که بنده انجام میدم آیا خانم یک طرفه میتواند از من جدا بشود؟

پاسخ ها :

سمیرا سادات حسینی

سمیرا سادات حسینی :

استان :

با سلام مادام که شرایط ضمن عقد را اجرا می نمایید، خیر نمی تواند. اما بهتر است جهت احتیاط رعایت شرایط را مستندات سازی نمایید به طور مثال مبالغی که تحت عنوان هزینه های زندگی به ایشان می پردازید را به کارت بانکی که به نام ایشان هست واریز نمایید.