مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بفهمم شوهرم صیغه کرده و بعد که فهمیدم چکار کنم؟

باسلام و خسته نباشید خدمت شما

چهارساله با شوهرم زندگی میکنم
اما اصلا به من علاقه ای نداشته
شوهرم معتاده و هر موقع که بهش
میگفتم تو با کسی در رابطه ای میگفت نه اما من باز بهش میگفتم و اون هم مرا وحشیانه کتک میزد و بعد به من بیمحلی میکرد یکبار وسایلم را جمع کردم
و به خانه مادرم رفتم اما برادرم
گفت برو خانه ی خودت و مشکلاتت را برای ما نیاور و برگشتم خانه ی شوهرم دراین شرایط کرونا بعد از چهار ماه به خانه ی مادر شوهرم رفتیم مادر شوهرم با من بدرفتاری کرد و من فردا به مادرشوهرم زنگ زدم و با هم دعوایمان شد الان شوهرم
من را محل نمی دهد و ناراحت است من از شوهرم معذرت خواهی کردم گریه کردم اما شوهرم به من میگوید خفه شوم
وگرنه از خانه میرود و دیگر برنمیگردد
و میگوید اگر حرف بزنم من بروم از خانه اش الان چند روزه فقط گریه میکنم و در دلم اشوب است تورو خدا چکار کنم

پاسخ ها :

اطلاع از صیغه همسر اعتیاد همسر مشکلات خانوادگی