مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ترس و اضطراب

سلام خسته نباشید من 1ساله عقد هستم هنوز عروسی نکردیم یه ماه دیه عروسیمه الان شوهرم ترس داره ازش پرسیدم میگه یه مدته نغوظم سخت شده همش استرس داره میگه میترسم به مشکل بخورم نتونم نغوظ داشته باشم از رابطه حرف میزنیم استرس میگیره ازش میپرسم مگه چه حالتیه میگه انگار تحریک نمیشم نمیدونم چیکار کنم خیلی حالش بده همش نگرانه بیخواب شده همش داره فکر میکنه بگین چه جوری کمکش کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا به پزشک مجرب مراجعه کنید ثانیا میتواند دلایلی از جمله دیابت غلظت خون و یا سایر بیماری های قابل درمان باشد واز طرفی هم میتواند بیماری های همچون عنن و خصا باشد به هر حال به پزشک مراجعه کنید جای نگرانی ندارد