مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام
آیا جرم خیانت مجازی ، با صدای ضبط شده خیانت مانند صدای ضبط شده (رابطه جنسی در تماس تصویری) و فیلم اعترافات تماس تصویری مرد متهم و صدای زن متهم هنگام اعتراف به رابطه ،
قابل اثبات هست آیا می شود طرح شکایت کرد؟
اگر اثبات شد حکم دادگاه در سختگیرانه ترین و آسانترین شرایط چیست؟
آیا در حکم طلاق یک طرفه از سوی مرد باعث کمک کردن یا سریعتر شدن حکم طلاق میشود یا خیر ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اینها میتواند بعنوان اماره و یا قرینه و یا مدارک مورد استفاده قرار گیرد