مشاوره حقوقی رایگان - سوءاستفاده از سیم کارت مفقودی

سلام وقت بخیر
من یک سیم کارت اعتباری یدک داشتم برای مواقع اضطراری که همراه مدارکم بود
کلیه مدارکم اعم از کارت ملی ؛ پایان خدمت؛ گواهینامه که اینا روی صندلی ماشینم بود و زمانی که پیاده میشم از مارکت خرید کنم شیشه اتومبیل پایین بود و اینا را از ماشینم میدزدن
از اونجاییکه همه ی مدارک و اسنادم یکجا از دست داده بودم اعصابم داغون بود
و به طور کلی اصلا یادم رفت داخل اونا سیم کارتمم بوده
بعد از یک ماه یا بیشتر وقتی سیم کارت و لازم داشتم متوجه شدم اونم همراه مدارکم بوده و سریعا از طریق اپراتور مسدود کردم
حالا یه از خدا بی خبر حروم زاده با این سیم کارت معامله کرده و پول طرف و نداده
الان مدعی شده از این سیم کارت تماس گرفتن
اخه مگه میشه تا من کسی را نشناسم یا رابطه ای نباشه به واسطه یه سیم کارت اعتباری معامله میلیونی کنم و به طرفم اعتماد کنم
برای من واقعا جای تعجب هست
لطفا راهنمایی کنید من از خودم چطوری دفاع کنم ؟؟؟؟
سپاسگزار

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حضوری با وکیل مشورت کنید یا وکیل بگیرید اینجور پرونده ها پیچیدگی خاص خودشو داره، وباید حتما وکیل بگیرید. وکیل کشاورز