مشاوره حقوقی رایگان - من کار پیمانکاری گرفتم از یه شرکت عمرانی . بیمه و دارایی با منه

من کار پیمانکاری گرفتم از یه شرکت عمرانی بیمه و دارایی با منه . شنیدم میگن هر چیزی که خرید میکنید باید فاکتور بگیری واسه دارایی بعضی فاکتور و مهر ندارن چکار باید بکنم فقط فیش مبلغ رو که براش واریز کردم واسا دارایی کافیه بعد یه سویت گرفتم روزی 200 هزار تومن این رو چه جوری باید فاکتور بگیرم یه قرارداد بین خودمون بنویسیم و فیش پرداختی رو هم زمینش کنم کافیه لطفا راهنماییم کنیدممنون

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بستگی به قرارداد با کارفرما دارد که چگونه تنظیم شده است شما از بابت بیمه مسول هستید از بابت پیمانکاری هم از بابت پرونده دارایی پاسخگو هستید که فاکتورها به شما بابت هزینه های شما کمک شایانی درماخذ مالیاتی میکند