مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ماترک متوفی

با سلام و عرض ادب. دادگاه تصمیم گرفته ماترک پدرم را که زمین کشاورزی و ادوات کشاورزی است را به مزایده بگذارد. کسی که در مزایده شرکت میکند باید همه زمین ها را بخرد یا میتواند قسمتی از آن ها را بخرد؟ آیا یکی از وراث می تواند با تصمیم دادگاه مخالفت کند و از مزایده جلوگیری کند؟ هزینه های مزایده بر عهده کیست؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
هر آن چه در رأی دادگاه آمده است به فروش گذاشته می‌شود ، زمین جدا و ادوات کشاورزی هم هرکدام جداگانه قیمت‌گذاری و فروخته می‌شود.