مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده در ماه مبارک رمضان در روز اول بدلیل عدم آگاهی از شروع ماه رمضان مرتکب روزه خواری شدم و به بیماری صرع نیز مبتلا هستم و بنده را به دادسرا فرستادند و تعهد گرفتند.
اکنون بعد از حدود دو ماه برای من پیامکی تحت عنوان قرار نهایی صادر شد آمده، به دادسرا مراجعه کردم و جواب درستی به من ندادند و گفتند خبر میدهیم، اگر ممکن است راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
صبور باشید در هر صورت اطلاع خواهید یافت.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دو راه دارد یا قرار مجرمیت صادر شده است که متعاقبا برای شما وقت رسیدگی در دادگاه تعیین و دعوت میشوید . یا قرار منع تعقیب که دیگر مشکلی ندارید و پرونده مختومه و بایگانی میشود