مشاوره حقوقی رایگان - صدور مبایعه نامه بدون حضور یکی از وراث

سلام و ممنون از لطفتون. منزلی که از پدر ارث رسیده و 3 نفر وارث داره توسط 2 نفر از وراث به مستأجری که اکنون در خانه زندگی میکنه فروخته شده و جالب اینکه مشاور املاک مبایعه نامه صادر کرده در جایی که اسم وارث غایب، اولین نفر در مبایعه نامه قید شده اما جلوی اسم خالیه و امضا نشده. مستاجر هم 10 میلیون از پول رو نداده و مابقی رو داده. اول اینکه آیا توسط مشاور املاک جرمی واقع نشده به واسطۀ صدور مبایعه نامه بدون حضور وارث سوم؟ و دوم اگر شکایت کنم آیا ممکن است وراث که بستگان نزدیکم هستن براشون حکم زندان و غیره صادر بشه؟ قابل ذکر هست که 3 ساله این اتفاق افتاده و من هنوز شکایتی نکردم و خونه 4 برابر شده

پاسخ ها :

سونیا اردانه

سرکار خانم سونیا اردانه :

سلام از مصادیق انتقال مال غیر هست

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

وراثی که امضا نکرده اند سهمشون رو منتقل نکرده اند و درصورت شکایت برادرهم ممکنه به حبس محکوم بشه