مشاوره حقوقی رایگان - شرب مشروبات الکلی

سلام وقت بخیر
پدر من بعلت مشکل کلیوی بعضی اوقات مقدار خیلی کمی ویسکی مصرف میکنه
چند ماه پیش توی شمال ماشینمون رو گشتن و به مقدار 200 سی سی پیدا کردن، بعد از کلی وقت تلف کنی قاضی کشیک گفت برید حکم صادر میشه، الان حکم رو به این صورت صادر کردن: حمل6ماه زندان-20 ضربه شلاق و 90هزار تومن جریمه نقدی
چجوری میتونیم این حکم رو بشکنیم؟

پاسخ ها :

سونیا اردانه

سرکار خانم سونیا اردانه :

میتونید طبق قانون جدید کاهش مجازات های تعزیری تقلیل حبس رو بخواهید و به ماده 6 قانون مذکور استناد کنید ولی داشتن وکیل برای شما لازمه.

علی اصغر نیزاری

جناب آقای علی اصغر نیزاری :

با سلام
میبایست پرونده مطالعه گردد و رای بدوی نیز مشاهده شود.اگر جهت مصارف دارویی میباشد میتوانید با تقاضای‌ارجاع پدرتان به پزشکی قانونی،ادعایتان را اثبات و جلوگیری نمایید.نظریه چند پزشک متخصص‌را اخذ کرده و‌تجدیدنظرخواهی نمایید.