مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در معامله خودرو

سلام، خسته نباشید، من ماشینی 9 سال پیش خریدم و در ان زمان به من گفته شده که صندوق عقب و 2 گلگیر رنگ هست و خریداری شده و تعویض پلاک صورت گرفته، الان بعد 9 سال ماشین رو فروختم و وقتی که برای تعویض پلاک رفته گفتم که ماشین از وسط 2 نیم هست و هر نیمه مربوط به ماشین جداگانه ای هست و تعویض پلاک نمیشود، طبق پیگیری اینجانب از بیمه تصادفی 10 سال پیش شده بوده و ماشین از عقب جمع شده بوده و مدارک بیمه موجود هست که چه اتفاقی افتاده بوده و حتی صاحب قبلی دیه نیز برای اون تصادف گرفته است و از بیمه مقصر تصادف استفاده کرده ، پیگیری که کردم بیمه چکی به مبلغ 1/500/000 در ان زمان به صاحب ماشین داده و ارجاع داده به تعمیرگاهی و در انجا با تحویل چک تمیر ماشین انجام شده، الان ماشین قابل فروش و تعویض پلاک نیست. چجوری میتونم از صاحب قبلی شکایت کنم ویا از بیمه و یا اینکه مجوزی برای تعویض پلاک داده شود، چون ماشین تعویض پلاک نمیشود و میگن باید اوراق بشه ماشین، متشکر

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام خیار عیب و تدلیس فوری هستند لذا پس از اطلاع باید سریع اظهارنامه بفرستید و مراتب فسخ را اعلام نمایید و پس از آن اقامه دعوی شود البته گذشت زمان ممکن است کمی کار را سخت کند