مشاوره حقوقی رایگان - شرايط كفالت مشروط برای دختر مطلقه

با سلام
بعد از فوت پدرم حقوق مادرم با خواهر مطلقه ام كه قطع رابطه است و خبری و تلفن و آدرسي از ايشان نداريم نصف شد كه به كانون بازنشستگي مراجعه كردم گفتند در سيستم كفالت مشروط خورده كه شش ماه بعد از فوت پدرم خبري از خواهرم نشد مستمري ايشان قطع ميشود خواستم از خدمتتان بپرسم كه شرايط كفالت مشروط همين توضيح را دارد، چون دو بار حرفشان تغيير كرد ميخواهم قانون درست و دقيق را بدانم كه به مادرم جواب صحيح بدهم كه بعد از شش ماه حقوقش كامل ميشود يا بعد از قطع شدن مستمري خواهرم و باطل شدن دفترچه بيمه اش مراجعه كند دوباره برقرار ميشود يا خير؟
عذرزحمت و تشكر فراوان

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اين حق مشروع و قانوني خواهر است و ارتباطي به حضور يا عدم حضور ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مادرتان ودرخواست رسیدگی بهد تا زمانیکه به خواهرت حقوق میدن حقوق مادرت نصفه به محض اینکه از اون قطع شود به این اضافه میشود