مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در طلاق در قبال بذل مهریه

سلام و عرض ادب.
در متن وکالت آمده: مراجعه به هر یک از دادگاه های عمومی و تقدیم دادخواست به منظور مطلقه نمودن و تنفیذ حکم طلاق و یا صدور حکم طلاق فیما بین موکل و وکیل به هر قسم از طلاق اعم از بائن رجعی خلع و یا مبارات با هر شرط و قرار و به هر طریق در قبال بذل مهریه نفقه و اجرت المثل و قبول بذل موضوع عقدنامه شماره 840 مورخ 93/7/2 دفتر 1 نیشابور و با حق مراجعه به هر یک از دفاتر رسمی ثبت طلاق و به ثبت رسانیدن طلاق و وکالت در اجرای صیغه شرعی طلاق و امضای ذیل و ظهر کلیه اوراق و مدارک و دادخواست اسناد و ثبت دفتر و با حق تعیین وکیل و عزل و نصب وکلای انتخابی و انجام سایر تشریفات لازمه عمل وکالت با توضیح به این که وکیل فقط در قبال بذل مهریه و نفقه و اجرت المثل حق استفاده از این وکالت را دارد. ضمنا موکل حق تجدیدنظرخواهی در هریک از محاکم قضایی را از خود سلب می نماید. این وکالت دارای اثرات قانونی می باشد به نحوی که نیازی به امضا و اجازه موکل نباشد و سند با قرار موکل بلاعزل می باشد.
الان خانوم بنده مهریه شو اجرا گذاشته و تا الان تعداد 5 سکه از من گرفته و به دادگاه هم امضا داده.
اگه این خانم از این برگه استفاده کنه آیا میتونه هم مهریه شو بگیره و هم طلاقش رو؟؟؟
چون قرار بر این بود که خانم حقو حقوقاتش رو ببخشه تا بنده به ایشان حق طلاق بدم. تا الان من 5 عدد سکه به ایشان دادم. و ایشان هم قصد گرفتن سکه های دیگر رو دارن.
سوال دوم. آیا اگه رابطه نامشروع همسرم اثبات بشه آیا من میتونم درخواست ابطال وکالت در طلاق رو بدم یا خیر؟؟
ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

رابطه نامشروع حتي بر فرض اثبات مسقط مهريه نيست
و هيچگاه انسان به همسر قانوني خود انگ نمي زند
اميدوارم با مراجعه به مشاورين خانواده و رفتارشناس مشكل حل شود