مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت گرفتن در ایران

باسلام من پسر خالم استرالیا زندگی میکنه مادرش تابعیت ایران را دارد شناسنامه و کارت ملی ایران را دارد پدرش هم شناسنامه زمان شاه را دارد که ایرانی بوده. الان پسرش میخواد تابعیت ایران را بگیر. ایا تابعیت در ایران را بهش میدن یا نه؟ و اینکه اگه دادن بهش تابعیت در ایران باید بره خدمت کارت پایان خدمت بگیره یا نه .

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
چون پدرش ایرانی است، تابع سیستم حکم بوده و ایرانی است.از طریق کنسول گری، تقاضای شناسنامه ایرانی کند.