مشاوره حقوقی رایگان - افترا و توهین به فردی در مکان عمومی؟

آیا می توان از شخصی که به فردی در مکان عمومی و در حضور نماینده مجلس که تخلف آن فرد هنوز از طریق اداره ای به اثبات نرسیده باعنوان افترا و توهین شکایت نمود؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام توهین و افترا در حضور هر شخصی جرم بوده و در صورت وجود شاهد میتواتید از ایشان شکایت نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درافترا باید شخص جرمی راصراحتا به شاکی نسبت دهد ولی توهین عبارت است از گفتار یا کردار اهانت امیز مانند فحاشی یا کلمات ویا رفتاری که عرفا اهانت امیز باشد