مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دوربین واحدها

سلام وقت بخیر
در رابطه با ساختمان 5طبقه 8واحدی که سه طبقه دو واحدی75متری و 2طبقه تک واحدی150متری می‌باشد میخواستم بدونم برای نصب دوربین در پارکینگ هزینه ی واحد‌های بزرگ و کوچک به یک اندازه می‌باشد یا اینکه نسبت به مساحت واحد باید پرداخت سهم صورت بگیرد
لازم به ذکر است هر واحد دارای حق پارک یک اتومبیل در پارکینگ می‌باشد
ممنون

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام، با توجه به اینکه این مسله ارتباطی با مساحت قسمت اختصاصی آپارتمان ندارد هزینه به صورت مساوی پرداخت می شود.