مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام بنده همسرم به همراه مادرش پارسال به من فحاشی کرده و همسرم با سلاح سرد دو مادرش صورت و موی بنده را آسیب زدند امروز دادگاه تشکیل شده بعد یک‌ سال ‌دوباره شرح اتفاق و درگیری قاضی از من پرسیدند ‌و از بنده خواستن تا سوگند بخورم برای ضرب و‌ شتم که از سوی مادر این آقا صورت گرفته و بنده هم اینکارو کردم که جز حقیقت چیزی نبود
حال میخواهم ‌بدانم بعد دادگاه چه حکمی صادر می‌شود با توجه به ضرب و ‌جرح و سلاح سرد همسرم و اینکه من نامه پزشک قانونی هم بر روی پرونده دارم

پاسخ ها :

ضرب و جرح خانواده همسر ضرب و جرح عمدی ضرب و جرح با سلاح سرد