مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک در شناسنامه

باسلام من 22سالمه واسمم مائده هس به دلیل القابی که برام میزارن از قبیل ماهیتابه ، یا ماریده و... میخوام اسمم رو به مهلا تغییر بدم که یکی از القاب حضرت زهراس . میخواستم بدونم باید چیکار کنم ثبت احوال موافقت میکنه؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

به نظر اگر اسامی مذهبی بخواین موافقت میکنم البته مائده هم اسما متبرکه هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید