مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از شکایت جعل امضا جلو قاضی دفاع کنیم؟

سلام. من مدیر عامل شرکت مجری ساختمانی هستم با 20 درصد سهام. این شرکت 5 عضو با 20 درصد سهام دارد. چون قصد تغییرات در هیئت مدیره و سهام داشتم و به سهامداران دیگه هم دسترسی نداشتم از جانب دو نفر از اعضا در صورتجلسه امضا زدم و سهام یکی از اعضای دیگر را به خودم اضافه کردم. لازم به ذکر است اگهی دعوت روزنامه هم زده بودم قبلش اما شرکا هیچکدام در جلسه حضور پیدا نکردن. حالا دو نفری که از جانبشان امضا زدم شکایت کردن به جرم جعل امضا علیه من با اینکه سهام این دو نفر سر جای خودش باقی است و هیچ تغییری نکرده است. با این حال من چطور باید از خودم دفاع کنم در دادگاه؟ ضمنا سهامی که به اسم من انتقال داده شد با رضایت سهامدار مربوطه بود و خودش در اداره دارایی برگه ها رو امضا کرده است.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام بهتر است به وکیل مراجعه و لایحه مرتب در دفاع از خود از باب عنصر روانی تدارک ببینید