مشاوره حقوقی رایگان - نفقه بچه هایم یکسال و نیم دربه در هستن

سلام خسته نباشید
سوال دارم بنده نفقه خودم و فرزندانم را دادم و شورا کارشناس نفقه تعیین کرد و شوهرم اعتراض کرد و رفت حقوقی 5 و رای قطعی شد
بندا تقاضای فروش ماشین شوهرم را دادم توقیف کردم
تو هزینه کارشناس پول نداشتم یکم تاخیر شد چون یک و نیم سال هست هیچی نگرفتیم با دوبچه ام
الآن رفته اعاده دادرسی داده
آیا این را دادگاه قبول میکند و اعاده رفته حقوقی شما را به خدا کمکم کنید با این وضع کرونا و یکسال و نیم آوارگی چیکار کنم
که اعاده دادرسی نشه و اجرا برای اعاده ماشین را آزاد میکنه چیکار کنم حق بچه هام را بگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام، اولا اعاده دادرسی مانع از اجرای حکم نمی شود، ثانیا دادخواست اعاده دادرسی دلیل بر نقض رای نمی شود و احتمال نقض رای در اعاده که همان دادگاه قبلیه خیلی ضعیفه، شما برید دفاع کنید ، انشالله که رای تایید شود.