مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری از دو صندوق

با سلام پدربزرگ من اخیرا فوت شدن مادرم طلاق گرفتن و جدا شدن از پدرم و پدربزرگم همسر دومی داشت که همسر دوم آن از شوهر قبلی خود حقوق مستمری تامین اجتماعی میگیرد سوالم این هست آیا این زن بابای مادرم میتواند از حقوق پدربزرگم هم دریافت کند صندوق اون بازنشستگی کشوری هست میخواستم بدونم میتونه هم تامین اجتماعی بگیره هم با مادر من نصف کنه حقوقش رو گرچه قبلا گفته بود نمیخوام و در اداره بازنشستگی پدربزرگم فرم انصراف از حقوق رو امضا کرد ولی الان میگه میخوام بگیرم تشکر.

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام‌ امکان پذیر هست و گاهی بالاترین حقوق رو با لحاظ شرایط میگیره