مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام. خودرو اینجانب در پارک بوده که متاسفانه یک خودروی اپتیما که راننده آن هم مست بوده و وسیله هم برای او نیست، به خودرو بنده اصابت کرده و خسارت سنگین وارده کرده و به دو خودرو دیگر هم وسیله من را کوبیده. کروکی توسط پلیس تهیه شده و به مستی راننده هم اشاره شده. در حال حاضر بیمه ثالث هم ارائه نداده و خود ایشان تا 21 روز توقیف است و مبلغ بیمه هم جوابگو نمی باشد. بنده هم در حال تامین دلیل خسارت هستم. آیا صاحب ماشین می تواند با وکالت فروش و قبل از توقیف، از خسارت سرباز بزند؟ وسیله بنده هم بیمه بدنه است که الحاقیه نگرفتم و پرونده بیمه ثالث هم تشکیل نشده به علت عدم ارائه، چه کنم؟ آیا کل مبلغ خسارت که حدود 100 میلیون است، قابل مطالبه از مالک می باشد؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.مالک خودرو مسئولیتی در قبال شما ندارد.اگر خودرو دارای بیمه نامه شخص ثالث باشد تا سقف تعهدات بیمه نامه از طرف شرکت بیمه پرداخت شد.مابقی تا سقف تعهدات بیمه بدنه از محل بیمه بدنه خودرو خودتان و الباقی باید توسط راننده مقصر پرداخت گردد.