مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خودرو معیوب

سلام.
بعد از این که سند فروش به اسم خریدار در دفترخانه تنظیم گردید و پول به طور کامل به فروشنده داده شد. مشخص شد که در مورد خرابی ماشین از جمله ضربه به هر دو شاسی، جوش، رنگ و روغن سوزی اشاره ای نگردیده و متاسفانه خریدار نیز قبل از قرارداد، کارشناسی نکرده است. الان برای خسارت گیری از فروشنده چه کار میتوان انجام داد؟

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

سلام
اول بايدتامين دليل انجام بشه بعدابراساس ان دادخواست مطالبه خسارت مطالبه شود