مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام.
سال 86 برای عمویم به اتهام سرقت سند گذاشتیم و بعد چند سال عموم خودش را معرفی نکرد. دو تا اخطار برای ما اومد که متهم را معرفی کنید ولی چون عمویم در دسترس نبود، نتوانستیم معرفی کنیم. در آخر از پدرم ده روز مهلت گرفتن که متهم را معرفی کند تا سند ضبط نشود. بعد سه ماه از آن عموم خودش را معرفی کرد و وقتی ما برای آزاد کردن سند رفتیم، گفتن سند به نفع دولت ضبط شده است. مبلغ 15 میلیون قرار وثیقه بود. حال بعد از 8 سال از اداره ثبت اسناد وضعیت سند را پرسیدم گفتند که هنوز به نام ما هست و به مزایده نگذاشته شده. آیا حال من میتوانم سند خود را با پرداخت جریمه یا مبلغ وثیقه آزاد کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما باید یه درخواست برای دادستان شهرتون بنویسید ومتن درخواست تقاضای عدول از دستور ضبط رو بکنید بعداز اینکه دستور عدول بخوره 25 درصد مبلغ وثیقه نه خود وثیقه یعنی 25 درصد 15 میلیون بابت جریمه از شما اخذ میشه وسند آزاد میشه این کارها رو باید اول انجام میدادید