مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دو حقوق مستمری

با سلام. آیا فرزند دختر که ازدواج نکرده است در صورت فوت پدر و مادر که هر دو حقوق بازنشستگی از سازمان بازنشستگی کشوری دریافت می کنند، می تواند حقوق مستمری هر دو (پدر و مادر ) را دریافت کند؟ یا فقط حقوق پدر را دریافت خواهد کرد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

علی القاعده
خیر نمی شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در قانون استخدامی کشوری آمده است: فرزندان و نوادگان اناثی که شوهر، حرفه و شغل نداشته باشند می‌توانند از حقوق مستمری پدر و مادر بازنشسته خود استفاده کنند. براین اساس هم اکنون یک هزار و 877 دختر تک ورثه حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود را دریافت می‌کنند. مجموع حقوق آن‌ها بین پنج تا 6 میلیون تومان است.