مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام. در قرارداد مشارکت در ساخت بنده به عنوان حکم قرارداد بودم. ولی الان به مشکل برخورد کرده اند و حدود یک سال چندین جلسه برقرار شد و نتوانستم مشکل را حل کنم. حال میخواهم استعفا بدهم. این استعفا باید به صورت اظهارنامه ابلاغ کنم یا به صورت دست نوشته؟ تشکر میکنم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.یهتر است به صورت اظهار نامه و رسمی مراتب استعفای خودتون زا به طرفین اعلام کنید

یک وکیل :

سلام بصورت اظهارنامه .