مشاوره حقوقی رایگان - لواط و فیلم گرفتن

با سلام
پسر خاله بنده
حدود 1,2 روز پیش با فردی طبق قرار دعوای تعیین شده از قبل ملاقات میکنه. شخص فیلمی من باب رابطه با نامزد پسر خاله من داشته و پسرخاله من با اون درگیر میشه و نهایتا منجر به سوار کردن شخص به زور کتک و سلاح سرد به ماشین میشه
بعد اون رو به یه مکان نامعلوم برده و توسط یکی از دوستانش به زور لواط با ان شخص را انجام دادن ( طبق گفتهاش از پوشش ( کا...م ) برای الت تناسلی خودش استفاده کرده )
و فیلم گرفتن و شخص رو به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادن
حالا میخواستم‌ بدونم شخص میتونه از طریق شکایت و تست دی ان ای ثابت کنه که تجاوز صورت گرفته و توسط چه کسی صورت گرفته یا خیر؟؟؟
لطفا یک پاسخ صحیح و واضح بدید ممنون میشم پای جوونی و عمر در میونه

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

میتونه بابت آدم روربایی و تجاوز شکایت مطرح کند و چنانچه آثار تجاوز موجود باشد پزشک قانونی تشخیص میدهد