درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - بطلان مزایده. حضور نداشتن معاون دادستان

بنده مالک سه دانگ از ملک شش دانگ را داشتم که به مزایده گذاشته شد. و بعد از سه ماه متوجه شدم که کارمند اجرا احکام با طرف مزایده توانی کردن. ملک 3میلیارد سال 99را به مبلغ 1میلیارد به فروش میرساند . در روز مزایده معاون دادستان حضور نداشتن مرخصی بودن و تاریخ برگه مزایده را دستکاری نموده اند وحتی احزارات معاون دادستان راهم گرفته ام . وتخلف دیگر اینکه روز مزایده به بنده اعلان نکرده اند. وحتی برای کارشناسی و قیمت گذاری به بنده اعلان نکرده اند. آیا این مزایده باطل است.

پاسخ ها

با توجه به این موارد احتمال ابطال مزایده زیاده. اما برای پیگیری قانونی  باید به دادگاه مراجعه کنید و با ارائه مدارک درخواست ابطال مزایده رو بدین.

سلام  بله با توجه به توضیحات شما مزایده قابل ابطال است بر اساس قانون  اگر مقررات اجرای احکام مدنی  رعایت نشده باشد امکان درخواست  ابطال مزایده وجود خواهد داشت  باید زمان مزایده  به طرفین ابلاغ گردد  و 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص