خیر، فرد ۱۶ ساله اصولاً اهلیت کامل برای انجام معاملات مستقل نداردانتقال یا وکالت موتور باید توسط ولی یا قیم قانونی با رعایت مصلحت صغیر انجام شود و صرف امضای قیم در همه موارد کافی نیست.
منظورتان وکالتنامه برای خرید و فروش یا نقلوانتقال موتور است، در حالت کلی خیر. چون در ۱۶ سالگی هنوز به سن قانونی برای انجام مستقل معاملات نرسیدهاید و امضای شما بهتنهایی برای این نوع وکالت کافی نیست.
حتی اگر قیم داشته باشید، معمولاً وکالتنامه باید توسط خود قیم و در حدود اختیارات قانونی او تنظیم شود. اینکه وکالت مستقیماً به نام شما صادر شود، به نوع وکالت و نظر دفتر اسناد رسمی و وضعیت ولایت یا قیمومت بستگی دارد و در بسیاری از موارد امکانپذیر نیست.
با ۱۶ سال سن و با امضای قیم، امکان وکالت موتور وجود دارد، اما برای انتقال سند نیاز به رضایت قیم است.