مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

سلام، وقتتون بخیر.
میخواستم بدونم دادخواست تعدیل مهریه هر چند ماه بار یک بار میتوان داد؟ با توجه به این که همسر سابق من هنوز سه ماه از رای قطعی دادگاه نگذشته، دوباره دادخواست تعدیل داده. شایان ذکر است که حکم قبلی هر 5 ماه یک سکه بوده که الان سه ماه نگذشته دوباره دادخواست تعدیل داده و ثبت شده. اصلا تا به حال قسطی نپرداخته و اقساط معوقه ایشان 14 سکه می باشد.سوالم این است
‌که آیا ابتدا نباید اقساط معوقه خود را بپردازد و بعد اقدام به دادخواست تعدیل کند؟ ممنون میشوم من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

حکم قطعی به چند سکه بوده ؟

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام:وقت بخیر. ارائه دادخواست تعدیل مهریه مدت ندارد شخص هر وقت بخواهد می تواند تقدیم کندو حتما نباید اقساط معوق خود را پرداخت کرده باشد و تصمیم گیری در خصوص ان با دادگاه است ولی شما هم می توانید به رای های قبلی استناد کنید بلکه دادگاه دادخواست ایشان را رد کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم