مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

من 14سال در ارتش خدمت کردم. من را از تاریخ 1399/06/01به زنجان انتقال داده اند.
من در تهران با پدر 70 ساله، مادر 65 ساله، همسرم و دخترم در یک منزل زندگی می کنیم.
پدر و مادرم ناراحتی تنفسی، قلبی، اعصاب و تیروئید دارند.
همسرم بیمار هست از دی ماه 98 زیر نظر دکتر در بیمارستان بقیه ا...تا الان تحت مراقبت و درمان است. من تا چند روز پیش سر کار در تهران میرفتم ولی دیگه راه نمیدن و میگن باید بری زنجان.
من هم نمی تونم با این وضع خیلی خراب مالی ( به خاطر تصادف با خودرو شخصی پیکان) و بیماری کرونا و بیماری افراد منزل، به زنجان برم. چی کار باید بکنم؟ راهنمایی ام کنید. ممنونتان می شوم. از خدا تن سالم را براتون آرزومندم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به سلسله مراتب فرماندهي مشكلات خودرا گزارش نماييد