مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

سلام اینجانب پرسنل کادر ارتش هستم،فرزند جانباز 40 درصد ارتش که الان به دلیل تک پسر بودن و حال ناخوشایند پدرم قصد انتقالی دارم به شهر های نزدیک به خونه پدرم..و تعهد 5 ساله پیمانی هم تمام شده و رسمی هستم تقریبا 7 سال هست که جنوبم آیا از نظر قانون میتونم برای این امر منتقلی بگیرم؟!با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست نمایید تا توسط ارگان مربوطه برسی شود اگر مجددا مخالفت کردند باید از طریق دیوان اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق عالی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع باید پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در زمره سؤالات اداری قرار دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وضعیت موجود تقاضای انتقالی نمایید موافقت با فرمانده نیرو یا فرمانده کل خواهد بود