مشاوره حقوقی رایگان - پنجره در دیوار مشترک 2 اپارتمان مجاور

با سلام.
اپارتمانی خریده ام که نور آن از حیاط خلوت تامین میشود و بالکنی چسبیده به نشیمن در سندمان هست که در سند پنجره ای به حیاط خلوت برایش قید شده ، اما ازاد رهایش کرده اند. در انتهای بالکن که قسمتی از دیوار اشتراکی ما با اپارتمان مجاور است ، پنجره اتاق خواب همسایه به بالکن ما باز میشود. در واقع انگار به هال ما باز میشود و تردد به بالکن و هال ما از آن امکانپذیر است ! طبیعی است که در سند اسمی از پنجره در دیوار افراز یا اشتراکی نباشد و نیست. طبق سند هم خرید صورت گرفته. ما با دیوارکوب پنجره را مسدود کردیم. اما الان متوجه شدیم در نهایت تعجب ، پنجره در نقشه شهرداری آمده است و در پایانکار هم ایرادی از آن نگرفته اند. بعبارتی مغایرت با سند و نقشه نظام مهندسی. وجود پنجره در دیوار افراز دو واحد !!
آیا میتوان تقاضای مسدود نمودن آن را داشت؟ و آیا همسایه میتواند با استناد به نقشه معماری در شهرداری ، از ما شکایت کند و ما را مجبور به کندن دیوارکوب کند؟ متراژ بالکن در سند ما هست و ما کل دیوار اشتراکی را از بالکن تا انتهای نشیمن دیوارکوب زدیم. این پنجره در سند هیچ کدام از 2 واحد نیامده است ، در سند نوشته دیواریست اشتراکی با اپارتمان ....

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با شيشه مات قابل نصب است و بدون اشراف و بدون شيشه شفاف