درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - اخطار رفع نقص

سلام من یه پرونده تامین خواسته جهیزیه دارم که حکم قطعی صادرشد اما درمهلت قانونی همسرم اعتراض کرد و پرونده درمرحله تجدیدنظر هست اخطار رفع نقص صادر شده این اخطار رفع نقص به من میاد یا به همسر؟

پاسخ ها

مطابق دستور مقام قضایی رفع نقص نیاز است و چنانچه متوجه شما باشد صریحاً اعلام می‌شود

سلام و احترام 

«اخطار رفع نقص در مرحله تجدیدنظر به تجدیدنظرخواه ابلاغ می‌شود، نه طرف مقابل؛ بنابراین در این پرونده مخاطب اخطار، همسر شماست.»

اخطار رفع نقص برای طرفینی که باید نقص را برطرف کنند، ارسال می‌شود؛ در این پرونده، به همسر شما ابلاغ خواهد شد.

باسلام اخطار رفع نقص در مرحله تجدیدنظر به شخصی ابلاغ می‌شود که نقص مربوط به اقدام او باشد معمولاً اگر اعتراض و تجدیدنظرخواهی را همسر شما ثبت کرده باشد اخطار رفع نقص برای ایشان صادر می‌شود اما اگر نقص مربوط به پاسخ یا مدارک شما باشد به شما ابلاغ خواهد شد و باید متن اخطار در سامانه ثنا بررسی شود.

 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص