مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام ، من چند روز پیش با یک خودروی دیگه تصادف کردم ، زنگ زدم افسر اومد ، طرف مقصر شناخته شد ، اون آقا گفتن که تعمیر کار آشنا داره و ماشینمو درست می‌کنه ، افسر هم گفت پس خودتون توافق کنید ، کارت ماشین و بیمه نامه ایشون رو داد به من و رفت ، بعد از رفتن افسر طرف میگه که من تعمیرکارم توی یک شهر دیگه که فاصله ده کیلومتری از شهر ما رو داره هستش ، و باید ماشین رو ببرم اونجا ، منم گفتم نخیر ، یا توی همین شهر باید ماشینم رو درست کنی ، یا بریم بیمه ، حالا ایشون قبول نمیکنه و من بعد از این چند روز موندم که باید چیکار کنم

پاسخ ها :

اصغر اسکندری

جناب آقای اصغر اسکندری :

با سلام و احترام دادخواه گرامی با استناد به نظریه و کروکی تنظیم شده ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید پس از تعیین شدن میزان خسارت وارده اقدام به تقدیم دادخواست مطالبه خسارت وارده و کلیه هزینه ها مبذول فرمایید