مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوتی بر اثر تصادف

سلام وقت بخیر ، پدرو مادر عابر بودن که تصادف کردن ، مادرم بعد از نوزده روز و با اسیبهای متعدد جمجمه پس سر ، شکستگی مهره های گردنی و کمر و لگن ، همچنین پلاتین در دو استخوان نازک نی و درشت نی و از همه مهمتر شکستگی دنده فوت کردن و پدرم کبودی صورت و شکستگی فک و پارگی تاندون کتف و مو برداشتن استخوان ساق پا در قید حیات هستن پروندمون تا بیمه مرکزی رسیده الان حدود یکماه و نیمه که امروز و فردا میشه سوالم اینکه ایا فقط بیمه فوتی به مادرم تعلق میگیرد یا بیمه اسیب های دیگه اش هم هست که دوباره وکیل بگیریم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

بنا بر تشخیص پزشکی قانونی است اگر همه آسیب ها یکجا سبب فوت باشد فقط دیه فوت تعلق می گیرد ولی اگر برخی از آسیب ها تاثیری در فوت نداشته که ظاهرا هم اینگونه بوده علاوه بر دیه فوت دیه جداگانه تعیین می شود در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید