مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رباخواری

سلام خسته نباشید
من چند سال پیش سهامی از برادرم خریدم که قبل از آن برادرم از شخصی دیگر خریده بود و برادرم سهام به من انتقال داد حالا بعد از چندسال صاحب اولیه سهام امده شکایت ربا خواری کرده ضمنا برادر من از ایشان قرارداد و وکالت نامه محضری دارد و منم از برادرم وکالت نامه دارم
سوالام اینه که این اقا رفته شکایت رباخواری کرده آیا بازپرس می تواند در جلسه اول رسیدگی حکم قرار بازداشت صادر کند یانه

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

متن وکالتنامه‌را میتوانیدواتساپ کنید تا بررسی نمایم بعد جواب دهم