مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در جهت اثبات اصالت قولنامه

با سلام. بنده در سال نود طی قولنامه ای زمینی بمقدار 400 متر از همسرم خریداری کردم در این قولنامه همگی شهودات از بستگان همسرم می‌باشند . بعد از تنظیم قولنامه بنده در ملک خریداری شده احداث ساختمان و اقدام به خرید امتیازات آب برق گاز تلفن بنام خودم کردم . بعد از چهار سال نصف همین ملک را اینبار بنده بمقدار 200 متر به همسرم فروختم و شهودات همگی باز هم از بستگان همسرم می‌باشند . حال همسرم بر علیه بنده تحت عنوان ابطال موضوع عقد بیع قولنامه سال نود را کرد و با اتکا به همین شهوداتش تونست رای بطلان عقد بیع موضوع قولنامه را از دادگاه بگیره. بنده با چندین مدرک که قاضی همه اسناد مرا بحساب نیاورده اقدام به صدور رای کرده . و نقطه قابل تأمل اینه که در جلسه اول خواهان که همسرم می‌باشد کاملا هردو قولنامه را انکار کرده و برعلیه بنده ادعای جعل کرده و قاضی هم اصل قولنامه هارو از بنده گرفته و طبق اظهارات خواهان قرار کارشناسی خط گذاشت که در پرونده موجود است ولی در جلسه دوم طی چرخشی عجیب در روند رسیدگی پرونده قاضی جلسه استماع اظهارات شهودات خواهان را برگزار کرد آنهم در صورتیکه بنده در این جلسه حضور نداشتم و با آنکه وکیل بنده درخواست به تعویق افتادن جلسه را که در سامانه هم ثبت شده قبلا به دادگاه ارسال کرده بود بدون حضور ما برگزار شد. حال بشدت حق مرا ضایع کرده اند لطفاً مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اثبات اصالت قولنامه خرید ملک از همسر کارشناسی خط قولنامه قولنامه