مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رفع ضبط وثیقه

باسلام خسته نباشید
پدرم من به خاطر استعمال و نگهداری مواد مخدر به اندازه مصرف خودش چند سال پیش دستگیر شد نا برای اون سند خونه خودمون به ضمانت گذاشتیم پدرم تا زمانی که قرارش صادر بشه بیرون بود اما بعد از اون که قرارش صادر شد (قرارش 20 میلیون وثیقه سند بود) به زندان نرفت و به مدت دوسال فرار کرد ابتدا برای چند تا نامه از سازمان تملیکی اومد اما ما توجه نکردیم بعدش که پدرم دستگیر شد به زندان برده شد و تمام حبس خودش رو تموم کرد و بعد از تموم کردن حبسش به پیش قاضی رفت و حکم برای ازادی سند گرفت اون موقع ازادش کرد (تو سند) اما امروز که برای وثیقه گذاشتن همون سند رفتم بهم گفتن که سند به نام دولته و به اسم شما نیس من میگم بی زحمت منو راهنمایی کنین والا ما فقط همین خونه رو داریم من 6 تا خواهر دارن و دوتا برادر کوچکتر از خودم لطفا بزرگی کنین قربان شما

پاسخ ها :

اصلان ویسی

اصلان ویسی :

استان :

سند بازداشت شده به لحاظ عدم معرفی متهم توسط وثیقه گذار به دستور داستان برای وصول مبلغ وثیقه ضبط شده است. البته دستور دادستان تحت شرایطی قابل نقض در دادگاه است. مثلا اگر ابلاغ اخطار به وثیقه گذار برای معرفی متهم درست انجام نشده باشد، بنابراین توصیه می کنم با وکیل مجرب عقد قراداد کنید تا پس از مطالعه پرونده درصورت وجود شرایط برای شکایت از دستور ضبط وثیقه و اعاده ملک اقدامات قانونی را انجام دهد.