درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - ایست بازرسی

سلام. از دیشب از نامزدم 1 لیتر عرق پیدا کردن توی ایست بازرسی برادرش 20 سالشه گردن گرفته یک شبو بازداشت گذروند و بعد با فیش حقوقی ازاد شد ماشین توقیفه توی دفاع چه چیزی مطرح کنه که جرمش تا حد امکان پایین بیاد نه خودش نه برادرش هیچ سو سابقه ای ندارن و برادر کوچیک به شدت مظلومه میترسم تو دفاعش گند بزنه و اینکه تا فردا میتونه ماشینو از توقیف دربیاره ؟ با در خواست عفو و توبه حکم سبک تر میشه ؟

پاسخ ها

باسلام
در دفاع باید مالکیت نداشتن و مصرف شخصی یا عدم علم به محتوی و توبه و فقدان سابقه مطرح شود و ماشین در جرایم تعزیزی معمولاً با قرار تأمین آزاد می‌شود نه دائم توقیف و عفو و توبه فقط در کاهش مجازات اثر دارد نه حذف جرم
نکته مهم این است آیا گزارش پلیس به عنوان حمل یا نگهداری ثبت شده یا صرفاً کشف در خودرو است؟

 

متهم با استناد به ماده ۱۱۵ قانون مجازات و فقدان سابقه باید ابراز ندامت و توبه کند تا مشمول تخفیف شود، آزادی خودرو نیز مستلزم دستور دادگاه و امری زمان‌بر است.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص