مشاوره حقوقی رایگان - بالکن مشرف به حیاط

سلام. بنده طبقه همکف ساختمان 5 واحدی هستم و حیاط اختصاصی دارم که در سند قید شده. بالکن طبقه اول رو به حیاط هست و ایجاد مزاحمت میکنه و همش در بالکن در حال دید زدن هست. همسر بنده از این موضوع شاکی هست که فضولی همسایه و دید زدن اون باعث آزار و مزاحمت شده. راهی برای شکایت هست؟ راهی از طریق شکایت هست که بالکن رو بپوشونه دید نداشته باشه رو به حیاط؟

پاسخ ها :

شکایت از همسایه به دلیل بالکن مشرف به حیاط بالکن مشرف به حیاط ایجاد مزاحمت همسایه مشرفیت بالکن ضوابط بالکن قوانین آپارتمان نشینی بالکن