مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک خودرو

سلام. من از ... یک ماشین صفر خریدم و با آن ها قرارداد بستم ماشین بهم تحویل دادند. اما مدارک ماشین را هنوز ندادند. طبق قرارداد سی روز کاری باید میدادند اما الان دو ماه گذشته و هیچ جوابی درستی به من نمی دهند. به من دروغ می گویند ... ماشین از یک فردی خریده که الان خارج از کشور است و من هیچ دسترسی به آن فرد ندارم و ... هم هیچ جواب به من نمی دهند. فقط هر هفته می گویند هفته دیگر انجام می شود و الان دو ماه شده و پول را پرداخت کرده ام اما مدارک ماشین را ندارم. چطور میتونم ازشون شکایت کنم؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

الزام به تحویل خودرو اقدام کنید

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام اگر از بنگاه خریداری کرده اید ابتدا به صنف مربوطه مراجعه و موضوع را پیگیری کنید