مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت مدارک ماشین جهت تعویض پلاک

با عرض سلام و ادب.
اینجانب یک ماشین از شرکتی که نمایندگی فروش میباشد را در مهر ماه خریداری نموده ام و با گذشت 4 ماه هنوز مدارک جهت تعویض پلاک و انتقال سند را دریافت ننموده ام. و هر سری با اوردن عذر و بهانه و خرید زمان تحویل مدارک به تعویق میافتد . ضمنا قولنامه هم نوشته ام. در حال حاضر نیاز مالی هم دارم و مجبورم ماشین را بفروشم ولی فقط یک قولنامه دارم . آیا میتوانم ضرر و زیان بگیرم ؟ راهکار قانونی چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
بایستی مبایعه نامه شما مورد مطالعه قرار بگیرد در خصوص ضررو زیان و انتقال سند،باید بررسی شود که طرفین چه تعهداتی در برابر یکدیگر داشته اند مطابق با قرارداد.