مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی

با سلام.
من به مدت چهار ماه است که در آزمون استخدامی پیمانی بیمارستان با سهمیه آزاد پذیرفته شده ام. با توجه به این که پدرم جانباز پنج درصد و ایثارگر می باشد و سابقه حضور در جبهه به مدت 52 ماه را دارند، میتوانم از وضعیت پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت کنم یا خیر؟ چگونه باید اقدام کنم؟
( با توجه به تبصره 1 بند (ذ) ماده 87 قانون برنامه پنج ساله ششم )
پیشاپیش از توضیحات و کمک شما متشکرم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق قانون استفساریه جدید، امکان تبدیل وضعیت وجود دارد