مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه پایه یک

با عرض سلام و خسته نباشید. من 20 سال پیش معاف شدم. گواهینامه پایه دو را هم گرفتم و چند بار هم تعویض کردم. راننده تاکسی هم هستم. برای پایه یک رفتم، فرستادنم کمسیون پزشکی و آن جا جواب منفی به من دادن. چطوری میتونم دوباره به کمیسیون برم؟

پاسخ ها :

کمسیون پزشکی مجدد برای گواهینامه پایه یک درخواست گواهینامه پایه یک گواهینامه پایه یک گواهینامه کمیسیون پزشکی گواهینامه